Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Unbyns IF
Fotboll
A-lag Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 Unbyns IF 16 5 2 9 17
2 BBK 3 2 2 0 0 6
3 Luleå SK 2 2 2 0 0 6
4 Svartbjörnsbyns IF 2 1 1 0 4
5 Boden United / Heden2 2 1 1 0 4
6 Gammelstad 2 1 0 1 3
7 Vittjärv 2 1 0 1 3
8 BAIK 3 2 1 0 1 3
9 Älvsbyn 2 2 0 0 2 0

Match

Unbyns IF

1 - 3
Sporn, Unbyn
13 juni 2017
19:30

Luleå SK 2

Referat

Referat: Unbyns IF - Luleå SK 2

Dags för säsongens andra match hemma på Sporn - nu mot LSK2 som gått rent hittills.
Vi startar med Marcus i mål, backlinje med Stefan, Christian, Blurk och Tomas. Kris och Simon med Martin framför på mitten. Bulan, Mackan och Jimmy framåt. Avbytare: Robbs, Berna, Ajne och Adde.

Matchen börjar jämt, med rätt fysiskt spel. Dock inga chanser alls. Båda lagen spelar bra försvarsspel. Blurk och Christian har en del lägen som dom tar hand om bra. Vi kan hitta ut en del på kanterna, men inte riktigt så mycket som vi snackat om. Mackan är farlig framåt och får en tå före på en situation och kan runda keepern men kommer för långt ur vinkel så det rinner iväg. Martin kan frispela Mackan som lobbar över keepern - i ribban!
En första halvlek som bjuder på mycket kamp, få chanser där vi har dom bästa.

I andra kan vi få ett tidigt läge där Berna kampar fram bollen, lägger den i ryggen på Martin som löper men han får tag i den och kan lobbskjuta - återigen i ribban! Sen kan dom ganska snabbt göra 0-1 efter att vi inte är tillräckligt aggressiva framför boxen och en strypare går förbi Marcus alldeles intill stolpen. Lite uppförsbacke, men vi håller i spelet ganska bra och kan fortsätta att skapa en del chanser. Bulan har några lägen där han kommer runt, men tyvärr är han ju på den gropigaste delen av planen och får inte till skottet. Mackan kan blocka ett uppspel från dom som blir till en passning till sig själv och han kommer ren med keepern, avslutar rätt långt ut men i mål. Nu 20 minuter kvar och det känns klart rättvist. Tyvärr kan dom göra 1-2 på en klack grej där vi tyvärr missar i aggresivitet. Sen kommer 1-3 ganska fort efter Marcus missar en boll (första i år). Nu lite gamnacke, men vi krigar till slutet eftersom vi känner att en reducering inte är långt borta. Mackan kan trycka sig in framför deras försvarare och skall till att avsluta men får då ett livtag - känns som en klar frilägesutvisning för mig...!

Totalt sett en fysisk match där det ges och tas från båda håll, med ibland frisparkar som följd ibland inte. Vi gör en riktgt bra prestation - bäst hittills nu när vi har (nästan) alla gubbar i spel äntligen. Marcus gör återigen en bra insats mellan stolparna, där han tar en del luftpastejer, men i övrigt inte har så mycket att göra men gör nästan allt prickfritt.
Stefan rejäl i sitt fysiska spel och vinner mycket närkamp. Blurk och Christian samma och kombinerar styrka och snabbhet på ett bra sätt. Tomas spelar lugnt och vårdat passningsspel. På mitten gör Kris sin bästa match för säsongen, bra påpassad av Simon som kommer med mer i spelet än förra matchen vilket är viktigt. Martin hittar in några bra stickare till Mackan och har själv en i ribban. Jimmy och Bulan riviga på kanterna, men vi vill ha mer bollar dit som dom kan jobba med. Berna och Ajne avlöser på kanten bra och hittar lite kombinationer. Robbs kommer också in med kamp och kan spela fram Martin till ett läge. Adde kommer också in och vinner kamp, och visar gryende form med några inspel i slutet när vi jagar. Totalt sett en bra prestation, där vi inte får resultatet med oss. Med två ribbträffar känns det som om vi bör kunna få åtminstone en poäng, även om dom har mer boll.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Christian Werme 1 0 0 0 0 0
Jimmy Strand 1 0 0 0 0 0
Linus Bernsten 1 0 0 0 0 0
Linus Nyberg 1 0 0 0 0 0
Martin Ajnefelt 1 0 0 0 0 0
Simon Boqvist 1 0 0 0 0 0
Stefan Johansson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

tor 17 aug 2017, 19:00 Luleå SK 2 - Unbyns IF 4 - 0